De beste whirlpoolsystemen
Gratis bezorging vanaf € 50,-
Achteraf betalen met klarna
Bel ons: 085-130 7927
WebwinkelkeurKlantenservice
0

Zelf uw droom whirlpool samenstellen? Klik hier

De beste whirlpoolsystemen
Gratis bezorging vanaf € 50,-
Achteraf betalen met klarna

Zelf uw droom whirlpool samenstellen? Klik hier

Elodie ligbad 190 x 90 cm

Aqualivo Elodie ligbad 190 x 90 cm
Productomschrijving
Ben je op zoek naar een inbouwbad 190x90 cm? Dan heb je nu een prachtig bad gevonden. Een ligbad met de juiste afmetingen, en een uitstekende kwaliteit. Door het juiste gebruik van materialen en een uniek ontwerp, heb je straks een prachtig inbouwbad 190x90. Wat heeft jouw inbouwbad 190x90 te bieden? Het Elodie ligbad van Aqualivo heeft een strak...

Ben je op zoek naar een inbouwbad 190x90 cm? Dan heb je nu een prachtig bad gevonden. Een ligbad met de juiste afmetingen, en een uitstekende kwaliteit. Door het juiste gebruik van materialen en een uniek ontwerp, heb je straks een prachtig inbouwbad 190x90.

Wat heeft jouw inbouwbad 190x90 te bieden?

Het Elodie ligbad van Aqualivo heeft een strak en modern design. Het bad is comfortabel en is een stijlvolle toevoeging voor de badkamer. Het is gemaakt van hoogwaardig acryl, wat goed aanvoelt op de huid. Dit inbouwbad 190x90 cm, Aqualivo Elodie, heeft alles wat bij een kwalitatief goed bad hoort.

Belangrijke aspecten van jouw inbouwbad 190x90 cm

Voor een inbouwbad (190x90) is het belangrijk dat het bad aan bepaalde eisen voldoet. Wij van Badexpert vinden altijd 3 onderdelen zeer belangrijk. En natuurlijk voldoet de Elodie hieraan:

  1. Strak & modern design: prachtig inbouwbad om te zien
  2. Hoog comfort: een heerlijk bad om met 1 of 2 personen in te liggen
  3. Hoogwaardig acryl: het bad is gemaakt van het beste materiaal.

Het inbouwbad 190x90 wordt geleverd met sifon en afvoer!

De grootte van een inbouwbad

Als je uitgaat van een tweepersoonsbad, dan zijn de minimale afmetingen 180x80 cm. Dat betekent ook direct dat dit inbouwbad 190x90 een heerlijk tweepersoonsbad is. Als dit ligbad wat betreft de afmetingen past, zouden wij altijd voor een zo groot mogelijk bad gaan.

De afvoer in het midden

Wil je samen (of alleen) genieten van z'n heerlijk groot ligbad, dan moet je zorgen dat de afvoer in het midden zit. Bij dit prachtige model, Aqualivo Elodie, is dit natuurlijk ook zo. Essentieel want zo heeft niemand hier last van als je van je heerlijk grote bad geniet.

Veel verkocht

De laatste jaren is dit inbouwbad van 190 bij 90 centimeter een veel verkocht model. Een heerlijke maat bad, om optimaal te kunnen genieten. De warmte van zo'n groot bad wordt ook goed vastgehouden. Dit komt door het gebruik van hoogwaardig acryl. Een warm materiaal, dat natuurlijk ook een zeer glad materiaal is.

Inbouwbad 190x90 kopen

Badexpert biedt diverse soorten baden aan. Natuurlijk het inbouwbad 190x90, maar de keus uit baden is bij ons zeer groot. Neem nu contact met ons op, en kom alles over onze baden te weten,

Eerder bekeken

Aqualivo Inbouwbad-190x90
AqualivoInbouwbad-190x90

Deliverytime

€455,00 Incl. btw