De beste whirlpoolsystemen
Gratis bezorging vanaf € 50,-
Achteraf betalen met klarna
Bel ons: 085-130 7927
WebwinkelkeurKlantenservice
0

Zelf uw droom whirlpool samenstellen? Klik hier

De beste whirlpoolsystemen
Gratis bezorging vanaf € 50,-
Achteraf betalen met klarna

Zelf uw droom whirlpool samenstellen? Klik hier

Castello composé - 180 x 120 cm - whirlpool - 20 nano bodemjets - badverwarming

Riho Castello composé - 180 x 120 cm - whirlpool - 20 nano bodemjets - badverwarming
Productomschrijving
Jouw Whirlpool 180x120 van Riho heeft een prachtig modern design en compacte, rechthoekige vorm. Het bad geeft een elegante uitstraling en is gemaakt van makkelijk te reinigen en glanzend acryl. Het biedt meer dan genoeg ruimte voor twee personen.  - Modern design- Praktische rechthoekige vorm- Glanzend acryl Het whirlpoolsysteemDeze moderne Wh...

Jouw Whirlpool 180x120 van Riho heeft een prachtig modern design en compacte, rechthoekige vorm. Het bad geeft een elegante uitstraling en is gemaakt van makkelijk te reinigen en glanzend acryl. Het biedt meer dan genoeg ruimte voor twee personen. 

- Modern design
- Praktische rechthoekige vorm
- Glanzend acryl

Het whirlpoolsysteem
Deze moderne Whirlpool 180x120 heeft 20 krachte nano bodemjets. Deze nano jets zitten volledig in het bad en zijn volledig vlak. Dit luchtjet systeem zit over het gehele bodemoppervlak van het bad, waardoor de gehele ruimte wordt gevuld met heerlijke waterbubbels die zeer fijn aanvoelen. De temperatuur in het Castello bad blijft gelijk en koelt niet af, doordat het is uitgerust met badverwarming!

Specificaties:
- 20 nano aerojets
- Badverwarming
- Bediening: Elektrisch (Led button)
- Afmeting: 180 x 120 cm
- Materiaal: acryl
- Merk: Riho\

Kies nu jouw Whirlpool 180x120

Elk whirlpoolbad wordt geleverd met een bijpassende elektronische bediening, waarmee de functionaliteiten naar wens kunnen worden ingesteld. Hiernaast word de whirlpool geleverd met sifon en afvoer!

Heeft u vragen over uw Whirlpool 180x120 of extra wensen? Stuur een e-mail naar [email protected] of bel ons op 085 130 7862

Eerder bekeken

Riho Castello composé
RihoCastello composé

Deliverytime

€2.325,00 Incl. btw