Menu
EUR
Jets in zwart, goud of RVS? Of wilt u liever uw eigen gepersonaliseerde bubbelbad samenstellen? Neem contact op met onze klantenservice voor een op maat gemaakte offerte.
  • De online bubbelbaden expert
  • Luxe elektrische whirlpools
  • Gratis verzending NL & BE
  • Van Nederlandse makelij

Verzenden & retourneren

Verzending

Vanaf het moment dat u een bestelling bij ons plaatst wordt het bad speciaal voor u gemaakt. Uw bad zal in de week erop geheel gratis naar u worden verstuurd!

Retour sturen

Het kan natuurlijk voorkomen dat het bad niet voldoet aan uw verwachting of wensen. Mocht u toch de bestelling willen annuleren of retourneren, lees dan vooral het volgende goed door:

Om te annuleren of te retourneren (herroepen) kun je ook gebruik maken van het Herroepingsformulier (zie link hieronder). Je hebt het recht om binnen 30 dagen van je koop af te zien. Voor alle voorwaarden, lees hieronder verder.

Klik hier voor het Modelformulier voor Herroeping en stuur het formulier naar [email protected]

Na het herroepen van uw bestelling, dient u de artikelen uiterlijk binnen 30 dagen na het melden van de herroeping retour te zenden. Verzendkosten voor retourzendingen via de post of een transportbedrijf worden niet door ons vergoed. U bent zelf verantwoordelijk voor de retourzending. Door uw retourzending van tevoren via e-mail of post aan te melden kan de retourzending snel in behandeling worden genomen.

U kunt de zending retourneren naar:

Badexpert
Pieter Zeemanweg 47
3316GZ Dordrecht

Terugboeking bedrag
Met het toepassen van het herroepingsrecht vervalt niet uw eventuele betaalverplichting. U zult wel binnen de gestelde termijn moeten betalen. Is door het retour verwerken in onze administratie een tegoed ontstaan en heeft u de bestelling vooraf met Ideal betaald, dan storten wij dit direct terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u ons hebt betaald.

In het algemeen geldt dat we het aankoopbedrag uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding, restitueren. Ontbinding ontstaat vanaf het moment dat u ons op de hoogte hebt gebracht van het herroepen van de aankoop.

Wanneer je een artikel retour wilt zenden maak dan gebruik van ons retourformulier / herroepingsformulier zodat wij uw retourzending snel in behandeling kunnen nemen.

Annulering van je bestelling
Iedere bestelling kan zonder opgave van redenen geannuleerd worden. Mits deze bestelling nog niet is verzonden. Zodra uw bestelling is verzonden, ontvangt u van Badexpert een verzendbevestiging. Wilt u uw bestelling annuleren nadat u een orderbevestiging hebt gehad? Beantwoord dan de orderbevestiging of neem telefonisch contact met ons op of vul het retourformulier / herroepingsformulier in. De annulering van de order zal per e-mail bevestigd worden. Zodra uw verzoek tot annulering door ons is bevestigd, restitueert Badexpert het betaalde bedrag uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding (herroeping).

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!