Menu
EUR
Jets in zwart, goud of RVS? Of wilt u liever uw eigen gepersonaliseerde bubbelbad samenstellen? Neem contact op met onze klantenservice voor een op maat gemaakte offerte.

SILENT 1 Series Whirlpools

6 Producten
Toon:

SILENT 1 Serie

Als je denkt aan een bubbelbad, dan denk je al snel aan ontspanning, bubbels en warm water en de SILENT 1 Serie bubbelbaden maken dit meer dan waar! Deze bubbelbaden komen namelijk met een SILENT systeem waardoor deze bubbelbaden zich onderscheiden van andere whirlpools. Het speciale aan de SILENT-Series is dat ze namelijk fluisterstil zijn. Dit komt door de vernieuwde stille hydromotor die ervoor zorgt dat het geluidsniveau zo gereduceerd is dat je het fluisterstil kan noemen. Het geluid dat normaal gesproken door normale hydromotoren wordt gegenereerd, wordt bij de SILENT hydromotor aanzienlijk verminderd door de nieuwste SILENT-technologie. Zo ervaart u de echte luxe van een bubbelbad in alle rust.  

De SILENT 1 Serie beschikt over een:

Waterjet-systeem met bedieningspaneel

  • 10 Zij-jets
  • 4 Rugjets
  • 2 Voetenjets
  • Bedieningspaneel B1
  • LED Kleurenverlichting
  • SILENT Hydromotor
  • Pulseerfunctie
  • Badafvoer + Sifon
  • Alle componenten zijn messing verchroomd

Luxe uitstraling met een fluisterstille whirlpool

De luxe fluisterstille bubbelbaden zijn een lust voor het lichaam en het oog. De baden van de SILENT 1 Serie zijn namelijk gemaakt van hoogwaardig acryl. Acryl is het perfecte materiaal voor bubbelbaden. Zo is het warmte-isolerend vermogen van acrylaat erg hoog. Hierdoor houdt acryl de warmte langer vast, waardoor je bad langer op de ideale temperatuur blijft. De componenten van de SILENT-Serie zijn allemaal messing verchroomd. Dit zorgt voor een mooie uitstraling en een vlotte werking van de jets. Een ander voordeel van de gehele SILENT-Serie, is dat de fluisterstille bubbelbaden allemaal zijn voorzien van LED kleurenverlichting. Zo draagt het design van het bad en de LED kleurenverlichting bij aan de sfeer van de badkamer. Alle modellen in de SILENT-serie zijn uitgerust met een prachtig bedieningspaneel. 

Bent u benieuwd naar de specificaties van één van onze bubbelbaden uit de SILENT 1 Serie? Klik dan op één van onze bubbelbaden. 

De verschillende whirlpoolsystemen

Bij het aanschaffen van een bubbelbad zijn er verschillende whirlpoolsystemen waaruit u kunt kiezen. De SILENT-serie biedt keuze uit drie verschillende whirlpoolsystemen. Zo heeft elk systeem andere eigenschappen die belangrijk zijn voor uw droombad. De drie verschillende whirlpoolsystemen die u in een bubbelbad kunt tegenkomen zijn het waterjet-systeem, het aerojet-systeem en het combi-systeem. Hieronder leggen we uit wat deze verschillende systemen zijn. 

 

Wat is een Waterjet-systeem (SILENT 1 Serie)?

Een watersysteem is een systeem wat bestaat uit verschillende waterjets. De functie van een waterjet is het voortstuwen van warm water door het gehele bubbelbad. De voortstuwing van deze warme waterstralen zorgen voor een fijne massage. Het waterjet-systeem van de SILENT 1 & SILENT 3 Serie bevatten maar liefst 16 waterjets. Zo komen de waterjets in de formatie van 10 zij-jets, 4 rugjets en 2 voetenjets. Alle waterjets zijn in richting verstelbaar.

 

Wat is een aerojet-systeem (SILENT 2 Serie)?

Het aerojet-systeem zorgt voor de verfijnde bubbels in het bubbelbad en bevat meerdere aerojets verspreid op de bodem van het whirlpool bad. Door deze jets stroomt lucht omhoog waardoor heerlijke bubbels ontstaan. Deze bubbels zorgen voor een verfijnde massage over het gehele lichaam. De SILENT 2 en 3 serie bevatten 8 SILENT aerojets. Deze 8 SILENT aerojets onderscheiden zich van de normale aerojets doordat ze haast geen geluid produceren.

 

Wat is een combi-systeem (SILENT 3 Serie)?

Het combi-systeem (SILENT Serie 3) bevat waterjets en aerojets. Het grote voordeel van het combi-systeem is dat het dé beste manier is om de sensatie van een echt bubbelbad te ervaren. Zo wordt je heerlijk gemasseerd door de warme waterstralen en geniet je van de bubbels die langs je lichaam naar boven stijgen. De gehele SILENT 3 Serie heeft dus 16 waterjets en 8 aerojets. Dus voor de echte whirlpool ervaring, kies je een combi-systeem!

Lengte
Breedte
Type bad
Materiaal
Whirlpoolsysteem
Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!