De beste whirlpoolsystemen
Gratis bezorging vanaf € 50,-
Achteraf betalen met klarna
Bel ons: 085-130 7927
WebwinkelkeurKlantenservice
0

Zelf uw droom whirlpool samenstellen? Klik hier

De beste whirlpoolsystemen
Gratis bezorging vanaf € 50,-
Achteraf betalen met klarna

Zelf uw droom whirlpool samenstellen? Klik hier

Lusso whirlpool - 200 x 90 cm - custom

Productomschrijving
Heerlijk lang en heerlijk breed: dat is ons bubbelbad 200x90! Maar daarnaast gewoon een topkwaliteit whirlpool met een prachtig ontwerp. Wij helpen je in 6 stappen om jouw mooie en grote bubbelbad samen te stellen. Welke eigenschappen heeft jouw bubbelbad 200x90? Een gewoon ligbad dat om te toveren is tot een bubbelbad. Al uw wensen zullen met de...

Heerlijk lang en heerlijk breed: dat is ons bubbelbad 200x90! Maar daarnaast gewoon een topkwaliteit whirlpool met een prachtig ontwerp. Wij helpen je in 6 stappen om jouw mooie en grote bubbelbad samen te stellen.

Welke eigenschappen heeft jouw bubbelbad 200x90?

Een gewoon ligbad dat om te toveren is tot een bubbelbad. Al uw wensen zullen met de hand voor u in dit prachtige bad worden gemaakt.

Het Lusso ligbad van Riho heeft een zeer fraaie afwerking aan de binnenkant. De hoeken en vormen zijn strak afgewerkt en door het hoogglans acryl geeft het een luxueus en fijn karakter. Door de rechthoekige vorm kan het makkelijk worden geplaatst in vrijwel alle badkamers en kan het zowel tegen de muur als onder een raamkozijn worden geplaatst. 

  • Luxueus & fijn karakter 
  • Fraai & strakke binnenvorm
  • Praktisch vorm voor een makkelijke plaatsing
  • Hoogglans acryl 

Onze bubbelbaden hebben een uniek combisysteem 

combisysteem

Dit systeem combineert het lucht-jet systeem met het water-jet systeem. Dit lucht- en watersysteem geeft de meest ontspannende ervaring, doordat de krachtige massagestralen van alle kanten het lichaam stimuleren. De systemen kunnen los van elkaar worden ingesteld en gebruikt, waardoor elke ervaring in bad weer anders zal zijn. Bij het combisysteem is er de mogelijkheid om de intensiteit en de snelheden van de massagestralen handmatig in te stellen. 

Van gewoon bad naar bubbelbad in 6 stappen

Onze baden zijn geschikt om er een whirlpool van te maken die geheel naar eigen wens is samen te stellen. Het bad zal dan precies naar uw wensen met de hand gemaakt worden. Hierdoor heeft uw binnenkort uw droom whirlpool 130x130. Hieronder leggen we de 6 stappen uit.

Stap 1: Keuze uit diverse whirlpoolsystemen

Wij van Badexpert zijn enorm trost op onze whirlpoolsystemen en kunnen met overtuiging zeggen dat wij de meeste geavanceerde systemen hebben van Nederland en België! U kunt het whirlpoolsysteem zelf samenstellen en kunt kiezen uit het totaalpakket, wat bestaat uit het lucht- en watersysteem. U kunt er ook voor kiezen om enkel het luchtsysteem of het watersysteem te kiezen.

Stap 2: Extra hydrojets

Extra Hydrojets

Het watersysteem geeft u heerlijke massagestralen vanuit hydrojets aan de zijkanten. Dit systeem zorgt ervoor dat de massagestralen vanuit verschillende richtingen in het bad worden gespoten, wat zeer ontspannend aanvoelt! Je kan kiezen tussen 2, 4 of zelfs 6 extra hydrojets.

Extra aerojets

U kunt er voor kiezen om het waterjet-systeem uit te breiden met extra rugjets. In het standaard waterjet-systeem zitten er 4 aan de ene kant en 2 aan de andere kant (4x2). U kunt ervoor kiezen om het systeem uit te breiden naar 4 rugjets aan beide kanten (4x4), 6 rugjets aan de ene kant en 4 aan de andere kant (6x4) of voor beide kanten 6 rugjets (6x6). Het uitbreiden naar meerdere mini rugjets wordt vooral aangeraden voor koppels die vaak het bad delen. 

Stap 3: Extra aerojets

Het luchtsysteem bestaat uit 12 krachtige bodemjets die vanuit de onderkant het lichaam stimuleren door middel van luchtbellen. In ons lucht-jet systeem zijn er speciale blowers toegevoegd die het geluiden reduceren tot het minimum! 

Het lucht-jet systeem kan worden uitgebreid naar 20 bodemjets i.p.v 12. Ook is er de optie om 20 nano bodemjets te selecteren. Dit zijn speciale jets die volledig vlak zijn en dit wordt dan ook aangeraden als u het fijner dat de bodemjets niet lichtelijk uitsteken. 

Stap 4: Badverwarming

Badverwarming

Ook kunt u ervoor kiezen om het bad uit te breiden met badverwarming. Ons speciale verwarmingssysteem zorgt ervoor dat het bad een constante temperatuur aanhoudt en niet snel afkoelt.

Stap 5: LED-verlichting

LED-verlichting

Het ligbad kan worden uitgebreid met LED-verlichting, wat een zeer sfeervol karakter geeft aan het bad! Er kan worden gekozen uit standaard witte verlichting of kleur verlichting.

Stap 6: Elektronische bediening

Elk whirlpoolbad wordt geleverd met een bijpassende elektronische bediening, waarmee de functionaliteiten naar wens kunnen worden ingesteld.

Uw droom bubbelbad 200x90 helemaal compleet

Op deze manier hebben vele klanten de bubbelbad 200x90 samengesteld. Daarnaast wordt de whirlpool geleverd met sifon en afvoer. Een compleet droombad! Heeft u nog vragen of andere wensen, laat het ons zo snel mogelijk weten.

Productspecificaties

Merk
Riho
Whirlpoolsysteem
Rotman
Lengte
200 cm
Breedte
90 cm

Eerder bekeken

Riho Lusso whirlpool - 200 x 90 cm - custom
RihoLusso whirlpool - 200 x 90 cm - custom

Deliverytime

€1.495,00 Incl. btw