De beste whirlpoolsystemen
Gratis bezorging vanaf € 50,-
Achteraf betalen met klarna
Bel ons: 085-130 7927
WebwinkelkeurKlantenservice
0

Zelf uw droom whirlpool samenstellen? Klik hier

De beste whirlpoolsystemen
Gratis bezorging vanaf € 50,-
Achteraf betalen met klarna

Zelf uw droom whirlpool samenstellen? Klik hier

Lagoon whirlpool - 170 x 75 cm - custom

Productomschrijving
Het Lagoon whirlpool van Xenz straalt veel symmetrie uit en door de ronde vormen geeft het aan beide kanten evenveel comfort. U kunt heerlijk of samen met uw partner ontspannen in dit zeer mooie bad. Het Lagoon bad past zeer goed in vrijwel alle badkamers en geeft een luxueuze uitstraling. Het bad is gemaakt van fijn acryl.  - Luxueus & nauw...

Het Lagoon whirlpool van Xenz straalt veel symmetrie uit en door de ronde vormen geeft het aan beide kanten evenveel comfort. U kunt heerlijk of samen met uw partner ontspannen in dit zeer mooie bad. Het Lagoon bad past zeer goed in vrijwel alle badkamers en geeft een luxueuze uitstraling. Het bad is gemaakt van fijn acryl. 

- Luxueus & nauwkeurige symmetrie 
- Hoog comfort door de ronde vormen
- Fijn acryl 
- Geschikt voor twee personen 

Lagoon whirlpool: Keuze uit diverse whirlpoolsystemen


Wij van Badexpert zijn enorm trost op onze whirlpoolsystemen en kunnen met overtuiging zeggen dat wij de meeste geavanceerde systemen hebben van Nederland en België! U kunt het whirlpoolsysteem zelf samenstellen en kunt kiezen uit het totaalpakket, wat bestaat uit het lucht- en watersysteem. U kunt er ook voor kiezen om enkel het luchtsysteem of het watersysteem te kiezen. Kies jouw systeem voor de Lagoon whirlpool:

Water-jet systeem

Het watersysteem geeft u heerlijke massagestralen vanuit hydrojets aan de zijkanten. Dit systeem zorgt ervoor dat de massagestralen vanuit verschillende richtingen in het bad worden gespoten, wat zeer ontspannend aanvoelt!

Uitbreiden met mini rugjets 

U kunt er voor kiezen om het waterjet-systeem uit te breiden met extra rugjets. In het standaard waterjet-systeem zitten er 4 aan de ene kant en 2 aan de andere kant (4x2). U kunt ervoor kiezen om het systeem uit te breiden naar 4 rugjets aan beide kanten (4x4), 6 rugjets aan de ene kant en 4 aan de andere kant (6x4) of voor beide kanten 6 rugjets (6x6). Het uitbreiden naar meerdere mini rugjets wordt vooral aangeraden voor koppels die vaak het bad delen. 

Lucht-jet systeem 

Het luchtsysteem bestaat uit 12 krachtige bodemjets die vanuit de onderkant het lichaam stimuleren door middel van luchtbellen. In ons lucht-jet systeem zijn er speciale blowers toegevoegd die het geluiden reduceren tot het minimum! 

Uitbreiden met bodemjets


Het lucht-jet systeem kan worden uitgebreid naar 20 bodemjets i.p.v 12. Ook is er de optie om 20 nano bodemjets te selecteren. Dit zijn speciale jets die volledig vlak zijn en dit wordt dan ook aangeraden als u het fijner dat de bodemjets niet lichtelijk uitsteken. 

Combisysteem 

Dit systeem combineert het lucht-jet systeem met het water-jet systeem. Dit lucht- en watersysteem geeft de meest ontspannende ervaring, doordat de krachtige massagestralen van alle kanten het lichaam stimuleren. De systemen kunnen los van elkaar worden ingesteld en gebruikt, waardoor elke ervaring in bad weer anders zal zijn. Bij het combisysteem is er de mogelijkheid om de intensiteit en de snelheden van de massagestralen handmatig in te stellen. 

Elektronische Bediening


Elke Lagoon whirlpool wordt geleverd met een bijpassende elektronische bediening, waarmee de functionaliteiten naar wens kunnen worden ingesteld.

Badverwarming

Ook kunt u ervoor kiezen om het bad uit te breiden met badverwarming. Ons speciale verwarmingssysteem zorgt ervoor dat het bad een constante temperatuur aanhoudt en niet snel afkoelt.

LED-verlichting

De Lagoon whirlpool kan worden uitgebreid met LED-verlichting, wat een zeer sfeervol karakter geeft aan het bad! Er kan worden gekozen uit standaard witte verlichting of kleur verlichting.

De Lagoon whirlpool wordt geleverd met sifon en afvoer!

Eerder bekeken

Xenz Lagoon whirlpool - 170 x 75 cm - custom
XenzLagoon whirlpool - 170 x 75 cm - custom

Deliverytime

€1.370,00 Incl. btw