Menu
EUR
Jets in zwart, goud of RVS? Of wilt u liever uw eigen gepersonaliseerde bubbelbad samenstellen? Neem contact op met onze klantenservice voor een op maat gemaakte offerte.
De nieuwste Baden Trends voor 2020

De nieuwste Baden Trends voor 2020

Door: R. Oosterling Reacties: 0

Ook in 2020 zijn er weer heel wat leuke baden trends. In deze blog zullen we de leukste en meest opvallende trends bespreken van het huidige jaar.

Zwarte baden

Het opnemen van een zwart vrijstaande badkuip in een badkamerontwerp zal een beetje weelde toevoegen aan de ruimte. In combinatie met uitzonderlijke sanitairarmaturen zorgt dit voor een opvallend brandpunt in de ruimte. Het Bellamy whirlpool is een schitterend voorbeeld van een mooi en elegant zwart bad:

Vrijstaande baden

Net als in 2019 worden de vrijstaande baden als maar populairder. Dit komt met name door de luxueuze uitstraling die deze baden hebben. Ook in magazines en op social media zijn er veel sfeerbeelden te vinden met vrijstaande baden in avontuurlijke en classy ruimtes.

Compactere whirlpools

Vroeger waren er enkel zeer grote baden met whirlpool systemen, zoals 8 personen jacuzzi, maar tegenwoordig worden de compactere baden met jets en massagestralen steeds populairder. Het Castello whirlpool bad is hiervan een goed voorbeeld: 

Thuis welness

Dat kuuroorden en welnesscentra's erg populair zijn is niks nieuws. Het hele jaar door trekken grote groepen mensen zowel doordeweeks als in het weekend naar deze kuuroorden om even lekker te ontspannen. Wij zien een groeiende trend in het aantal mensen dat ook thuis geniet van welness. Er is een groeiende vraag naar kleine sauna cabines en luxe baden, waardoor men op elk gewenst moment zich even terug kan trekken voor ontspanning. Veel mensen hechten dan ook veel waarde aan een whirlpool op maat die perfect aansluit bij hun wensen!

Kopere baden

Gouden zilveren en bronzen baden zijn steeds meer in trek. Deze baden hebben een iets grote prijskaartje dan de 'normale' baden. Dit geeft aan dat er steeds meer waarde wordt gehecht aan toevoeging die het uiterlijk van de badkuip geeft aan de ruimte. Deze baden met koper materiaal zorgen voor een erg luxueuze uitstraling en kan de sfeer in uw badkamer erg ten goede doen. Het Bastien vrijstaand bad is één van de meeste luxe baden van het moment: 

Tags

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte over onze laatste acties
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!