Menu
EUR
Jets in zwart, goud of RVS? Of wilt u liever uw eigen gepersonaliseerde bubbelbad samenstellen? Neem contact op met onze klantenservice voor een op maat gemaakte offerte.
Bad op maat

Bad op maat

Wij bieden de mogelijkheid om een bubbelbad in te bouwen. Dit is dus een bad op maat! En dus een zelf samengestelde bubbelbad in uw badkamer. Wij helpen u graag bij het samenstellen en kopen van uw bubbelbad.

In 6 stappen uw bubbelbad bouwen

Alles begint met het kiezen van een bad op maat. Daarna kunt u met de onderstaande 6 stappen uw eigen bubbelbad samenstellen:

Stap 1: Keuze uit diverse bubbelbad systemen

Wij van Badexpert zijn enorm trost op onze bubbelbad systemen en kunnen met overtuiging zeggen dat wij de meeste geavanceerde systemen hebben van Nederland en België! U kunt het bubbelbad zelf samenstellen en kunt kiezen uit het totaalpakket, wat bestaat uit het lucht- en watersysteem. U kunt er ook voor kiezen om enkel het luchtsysteem of het watersysteem te kiezen.

Ons Water-jet systeem

Je kan kiezen voor deze mooie optie: het spuiten van water vanuit de wanden. Een prachtig systeem dat bestaat uit 6 water zij-jets, 4 rug-jets en 2 voetenjets.

Als je wil kan je zelfs de intensiteit van het de waterstralen instellen. We maken altijd gebruik van een elektronische bediening.

Kies nu jouw aantal waterjets voor het bubbelbad in uw badkamer.

Stap 2: Extra hydrojets

Het watersysteem geeft u heerlijke massagestralen vanuit hydrojets aan de zijkanten. Dit systeem zorgt ervoor dat de massagestralen vanuit verschillende richtingen in het bad worden gespoten, wat zeer ontspannend aanvoelt! Je kan kiezen tussen 2, 4 of zelfs 6 extra hydrojets.

U kunt er voor kiezen om het waterjet-systeem uit te breiden met extra rugjets. In het standaard waterjet-systeem zitten er 4 aan de ene kant en 2 aan de andere kant (4x2). U kunt ervoor kiezen om het systeem uit te breiden naar 4 rugjets aan beide kanten (4x4), 6 rugjets aan de ene kant en 4 aan de andere kant (6x4) of voor beide kanten 6 rugjets (6x6). Het uitbreiden naar meerdere mini rugjets wordt vooral aangeraden voor koppels die vaak het bad delen. 

Lucht en watersysteem gecombineerd

Bij deze combinatie heb je gelijk 24 jets, 12 water- en 12 luchtjets. Alles is los van elkaar te bedienen, maar natuurlijk om een heerlijk compleet bubbelbad, uw bad op maat.

Stap 3: Extra aerojets

Het ligbad kan worden uitgebreid met LED-verlichting, wat een zeer sfeervol karakter geeft aan het bad! Er kan worden gekozen uit standaard witte verlichting of kleur verlichting.

Stap 4: Badverwarming

Ook kunt u ervoor kiezen om het bad uit te breiden met badverwarming. Ons speciale verwarmingssysteem zorgt ervoor dat het bad een constante temperatuur aanhoudt en niet snel afkoelt.

Stap 5: LED-verlichting

Kies je eigen soort verlichting. Unieke sfeervol bubbelbad in uw badkamer. Dit maakt het kopen van een bubbelbad helemaal af.

Stap 6: Elektronische bediening

Elk whirlpoolbad wordt geleverd met een bijpassende elektronische bediening, waarmee de functionaliteiten naar wens kunnen worden ingesteld.

Uw bubbelbad samenstellen: alles is mogelijk

Op deze manier hebben we voor vele klanten de een bubbelbad samengesteld. Een compleet droombad! Heeft u nog vragen of andere wensen, laat het ons zo snel mogelijk weten.


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment

Recente artikelen

19-02-2021
Bad op maat

Tags

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte over onze laatste acties
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!