Menu
EUR
Jets in zwart, goud of RVS? Of wilt u liever uw eigen gepersonaliseerde bubbelbad samenstellen? Neem contact op met onze klantenservice voor een op maat gemaakte offerte.
Hoe groot is een bad?

Hoe groot is een bad?

Een veel gestelde vraag is: Hoe groot is een bad? Zoals je bij BadExpert wel kan zien, zijn hier veel verschillende antwoorden op. Toch willen wij graag vertellen waar veel mensen naar op zoek zijn. En hoe ze een goede maat ligbad kiezen.

Hoe groot is een ligbad?

Wij hebben de vraag iets verandert. Hoe groot is een ligbad? Bij BadExpert kan je zelf een whirlpool samenstellen. Hiervoor kan je kiezen uit onze ligbaden. Deze hebben verschillende maten. Van 160 centimeter lang, tot wel 200 centimeter lang. Ook zijn er verschillende breedtes. Meestal kiest men voor 80 of 90 centimeter. Maar er zijn ook baden die smaller of juist breder zijn.

Ander vormen

De vraag die vaak wordt gesteld om achter de afmetingen van een bad te komen, gaan meestal over een ligbad. Maar er zijn ook speciale hoekbaden en andere vormen baden. Een whirlpool kan dus ook verschillende vormen hebben. Kijk rustig op deze site rond om jouw geschikte bad te vinden.

Wij helpen je graag om je perfecte bad te vinden

Hoe groot je bad ook moet zijn, wij kunnen je helpen. BadExpert kan verschillende baden leveren. Hierbij zijn de maten van de baden ook belangrijk. Wil je alleen een ligbad of een hoekbad? Of toch liever een complete whirlpool. Alles is mogelijk!

 


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment

Recente artikelen

19-02-2021
Bad op maat

Tags

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte over onze laatste acties
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!