Menu
EUR
Jets in zwart, goud of RVS? Of wilt u liever uw eigen gepersonaliseerde bubbelbad samenstellen? Neem contact op met onze klantenservice voor een op maat gemaakte offerte.
Tweepersoons bubbelbad

Tweepersoons bubbelbad

Bent u op zoek naar een tweepersoons bubbelbad? Dan bent u hier op het juiste adres. Onze whirlpools van de verschillende merken zijn zon ontworpen dat ze geschikt zijn voor twee personen. Daarnaast zijn onze bubbelbaden geheel naar eigen smaak samen te stellen. Is het ook jouw droom? Een tweepersoons jacuzzi?

Kies je eigen tweepersoons bubbelbad!

Onze grote collectie van whirlpools bestaat uit de best mogelijke ligbaden. Dit merk je door het gebruik van de materialen, maar ook door het prachtige design. Hierdoor zijn vele van onze baden geschikt als tweepersoons bubbelbad. Het ligbad is dan niet extra breed maar doordat het unieke ontwerp twee kanten heeft waar je kan zitten of liggen, kan je heerlijk genieten van bubbelen met zijn tweeën.

Heb je een grote badkamer nodig?

De ligbaden die wij aanbieden zijn door het unieke ontwerp geschikt voor twee personen. Dit betekent zeker niet dat je een grote badkamer hoeft te hebben, of veel ruimte moet maken voor je tweepersoons bubbelbad. Hieronder noemen wij enkele modellen met gewone afmetingen. Al deze baden zijn geschikt voor twee personen:

Onze speciale ligbaden voor twee personen

Wij bieden ook zeer speciale, prachtig ontworpen, 2-persoons bubbelbaden aan. Sommige modellen zijn kant en klaar, maar er zijn ook modellen waar je zelf kan kiezen uit de verschillende opties die bij een whirlpoolsysteem horen. Wij hebben een top 3 gemaakt van speciale tweepersoons jacuzzi:

  1. Xenz Parel whirlpool - 190 x 90 cm - custom: uniek ontwerp, helemaal zelf samenstellen

  2. Xenz Cyprus whirlpool - 145 x 145 cm - custom: niet tegen over elkaar, maar vlak bij elkaar 

  3. Riho Castello whirlpool - 180 x 120 - custom: heerlijk groot bad, prachtig ontwerp 

Heeft u speciale wensen?

Onze tweepersoons bubbelbaden kunnen geheel nar eigen idee samengesteld worden. Heeft u toch nog speciale wensen of vragen, neem dan contact met ons op. Onze baden worden speciaal voor onze klanten samengesteld. Vandaar dat er erg veel mogelijk is.

De voordelen van een tweepersoons bubbelbad

Welk merk u bij ons ook kiest, u krijgt een prachtig bubbelbad. Daarnaast zijn alle maten aanwezig en kan het geheel zelf samengesteld worden. Maar er zijn ook anderen voordelen aan een tweepersoons bubbelbad. Lees nu snel wat ook voor u voordelen kunnen worden:

  • lekker bubbelen zorgt ervoor dat de afvalstoffen in het lichaam sneller afbreken

 

  • de spieren kunnen zich perfect ontspannen na een vermoeiende dag

 

  • geest en lichaam kunnen weer tot rust komen

 

  • de beweging van het warme water is goed voor de bloedsomloop

 

  • ook de stofwisseling wordt weer goed op gang gebracht.

Kies nu jouw whirlpool

Weet je hoe groot je tweepersoons bubbelbad moet zijn? Heeft u een voorkeur voor een merk of model? Weet u welke opties u moet kiezen wat betreft het whirlpoolsysteem? Kies dan nu uw droom whirlpool.

Tags

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte over onze laatste acties
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!