Menu
EUR
Jets in zwart, goud of RVS? Of wilt u liever uw eigen gepersonaliseerde bubbelbad samenstellen? Neem contact op met onze klantenservice voor een op maat gemaakte offerte.
Wat kost een bubbelbad?

Wat kost een bubbelbad?

Bij BadExpert kan je op verschillende manieren een bubbelbad kopen. In dit artikel laten we tot in detail zien hoeveel je kwijt bent aan een whirlpool. Wij beantwoorden graag de vraag voor je: Wat kost een bubbelbad?

De kosten van een bubbelbad opgebouwd

Het unieke aan BadExpert is dat je geheel naar eigen inzicht een whirlpool kan laten bouwen. De prijzen zijn dan heel erg inzichtelijk. Ga je voor een zeer compleet pakket, of wil je wat minder kwijt zijn door maar een paar extra's te kiezen. Het kan allemaal.

Onze Custom baden

Om de vraag te beantwoorden wat een bubbelbad kost, kan je het beste bij de custom whirlpools kijken. Hier kosten de standaard whirlpools tussen de 1250 euro en 2070 euro. Maar daarbij kan je kiezen uit allerlei extra's. Je kan heel duidelijk bij het samenstellen van je whirlpool zien, wat precies je bubbelbad gaat kosten.

Onze whirlpools hebben een uniek combisysteem 

combisysteem

Dit systeem combineert het lucht-jet systeem met het water-jet systeem. Dit lucht- en watersysteem geeft de meest ontspannende ervaring, doordat de krachtige massagestralen van alle kanten het lichaam stimuleren. De systemen kunnen los van elkaar worden ingesteld en gebruikt, waardoor elke ervaring in bad weer anders zal zijn. Bij het combisysteem is er de mogelijkheid om de intensiteit en de snelheden van de massagestralen handmatig in te stellen. 

Van gewoon bad naar whirlpool met 6 extra's

Onze baden zijn geschikt om er een whirlpool van te maken die geheel naar eigen wens is samen te stellen. Het bad zal dan precies naar uw wensen met de hand gemaakt worden. Hierdoor heeft uw binnenkort uw droom whirlpool 130x130. Hieronder leggen we de 6 stappen uit.

1: Keuze uit diverse whirlpoolsystemen

Onze custom whirlpools hebben al standaard een whirlpool watersysteem van 6-4-2 hydrojets. Hier betaal je dus niet extra voor. De extra keuzes kosten:

 • Luchtsysteem met 12 aerojets = € 120,00
 • Combisteem: watersysteem van 6-4-2 hydrojets en luchtsysteem met 12 aerojets  = € 290,00

Wij van Badexpert zijn enorm trost op onze whirlpoolsystemen en kunnen met overtuiging zeggen dat wij de meeste geavanceerde systemen hebben van Nederland en België! U kunt het whirlpoolsysteem zelf samenstellen en kunt kiezen uit het totaalpakket, wat bestaat uit het lucht- en watersysteem. U kunt er ook voor kiezen om enkel het luchtsysteem of het watersysteem te kiezen.

2: Extra hydrojets

Bij water- en combisysteem kan je ook kiezen ook extra hydrojets. Hier zijn de kosten als volgt van:

 • 2 extra hydrojets voor € 70,00
 • 4 extra hydrojets voor € 140,00
 • 6 extra hydrojets voor € 210,00

Extra Hydrojets

Het watersysteem geeft u heerlijke massagestralen vanuit hydrojets aan de zijkanten. Dit systeem zorgt ervoor dat de massagestralen vanuit verschillende richtingen in het bad worden gespoten, wat zeer ontspannend aanvoelt! Je kan kiezen tussen 2, 4 of zelfs 6 extra hydrojets.

Extra aerojets

U kunt er voor kiezen om het waterjet-systeem uit te breiden met extra rugjets. In het standaard waterjet-systeem zitten er 4 aan de ene kant en 2 aan de andere kant (4x2). U kunt ervoor kiezen om het systeem uit te breiden naar 4 rugjets aan beide kanten (4x4), 6 rugjets aan de ene kant en 4 aan de andere kant (6x4) of voor beide kanten 6 rugjets (6x6). Het uitbreiden naar meerdere mini rugjets wordt vooral aangeraden voor koppels die vaak het bad delen. 

3: Extra aerojets

Er zitten al standaard 12 aerojets in onze custom baden. Maar voor een meer prijs kan je er ook extra krijgen:

 • uitbreiden van 12 naar 20 aerojets voor € 190,00
 • 12 aeroejets vervangen door 20 nanojets voor € 320,00

Het luchtsysteem bestaat uit 12 krachtige bodemjets die vanuit de onderkant het lichaam stimuleren door middel van luchtbellen. In ons lucht-jet systeem zijn er speciale blowers toegevoegd die het geluiden reduceren tot het minimum! 

Het lucht-jet systeem kan worden uitgebreid naar 20 bodemjets i.p.v 12. Ook is er de optie om 20 nano bodemjets te selecteren. Dit zijn speciale jets die volledig vlak zijn en dit wordt dan ook aangeraden als u het fijner dat de bodemjets niet lichtelijk uitsteken. 

4: Badverwarming

Een veel gekocht extra mogelijkheid is het de badverwarming. Deze kost maar € 170,00 extra.

Badverwarming

Ook kunt u ervoor kiezen om het bad uit te breiden met badverwarming. Ons speciale verwarmingssysteem zorgt ervoor dat het bad een constante temperatuur aanhoudt en niet snel afkoelt.

5: LED-verlichting

Wil je extra sfeer maken in je bad, dan heb je twee keuzes aan LED-verlichting:

 • Wit LED-licht voor € 125,00
 • Gekleurd LED-licht voor € 190,00

LED-verlichting

Het ligbad kan worden uitgebreid met LED-verlichting, wat een zeer sfeervol karakter geeft aan het bad! Er kan worden gekozen uit standaard witte verlichting of kleur verlichting.

6: Elektronische bediening

Er zit standaard een LED button in je bad. Maar daarnaast heb je nog twee andere mogelijkheden:

 • Bedieningspaneel bij een combisysteem voor € 30,00
 • Bedieningspaneel met luchtintensiteit regelaar alleen bij combisysteem € 55,00

Elk whirlpoolbad wordt geleverd met een bijpassende elektronische bediening, waarmee de functionaliteiten naar wens kunnen worden ingesteld.

Enkele voorbeelden: wat kost een bubbelbad?

We hebben een paar custom baden gekozen en keuzes gemaakt uit de 6 extra mogelijkheden. Zo kan u precies wat een bubbelbad kost. Natuurlijk kan u ook zelf de keuzes maken als u klikt op een bad.

 1. Villeroy & Boch Subway hoekbad whirlpool: met de 6 meest luxe opties, dus het meest complete bubbelbad. Prijs: € 1810,00 + € 1235,00 = € 3045,00 euro inclusief BTW.

 2. Xenz Society whirlpool - 170 x 75 cm - custom: met als extra het mooie combisysteem. Prijs € 1365,00 + € 290,00 = € 1655,00

 3. Riho Carolina whirlpool - 170 x 80 cm - custom: met als extra het luchtsysteem, met 8 extra aerojets en natuurlijk de badverwarming. Prijs: € 1380,00 + € 120,00 + € 190,00  + € 170,00 = € 1850,00

Tags

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte over onze laatste acties
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!